Egy egészséges
és tudatos
világért
dolgozunk

Küldetésünk, hogy minél szélesebb körben megismertessük az emberekkel a táplálkozás új filozófiáját, és együtt, közösen alkossuk a tudatos életmódon, egészséges táplálkozáson alapuló Forpro-közösséget.
A 21. században a leghétköznapibb dolgaink változtak meg: másképp kommunikálunk a családunkkal és barátainkkal, másképp dolgozunk, másképp tájékozódunk a világról. És természetesen másképp táplálkozunk.

Termékeink a megváltozott világ kihívásaira nyújtanak megoldást. Egyre kevesebb időnk van, ám közben megnövekedett igényünk van a tudatos és egészséges táplálkozásra. Ma már nem csak az élsportolók számára fontos, hogy milyen ételeket juttatnak a szervezetükbe: a kismamák, a speciális étrendet követők és a nehéz nap után fáradtan hazaérők is szeretnének igényesen étkezni, hogy megőrizzék egészségüket és elérjék céljaikat. A Forpro termékek megalkotásakor mindannyiukra gondoltunk!

Ételeink és táplálékkiegészítőink gyorsan és egyszerűen, szinte bárhol elkészíthetők. Hosszú kutatómunkával értük el, hogy összetételük egyszerre egészséges és tartalmazza a legfontosabb tápanyagokat is. A diétázók legnagyobb örömére pedig olyan esszenciát fejlesztettünk ki, amely a jól ismert ételekhez hasonló ízt biztosít.

Oldalunkon hasznos tanácsokat és cikkeket találsz, bővebb információkat tudhatsz meg termékeinkről, sőt még új edzésformákat is felfedezhetsz. Ha pedig a Forpro-közösség valódi erejét szeretnéd megismerni, látogass el Facebook-oldalunkra!

Hírlevél

Sikeres feliratkozás!
Keress minket!
Facebook YouTube